Bærekraft

Vi ønsker å fokusere på bærekraft

Vi har lenge tenkt tanken på at nettbutikken burde bli mer bærekraftig. Dette er noe som står mitt hjerte nært og jeg personlig mener det er på tide at vi tenker mer på kloden vår. For at våre barn og barnebarn skal ha en god fremtid her mener jeg det er vår jobb å legge til rette for at kloden har det best mulig.

Vårt mål

Vi kommer til å fokusere mer på bærekraft når vi velger ut produkter og leverandører til nettbutikken. Det skal være enkelt for deg som forbruker å velge miljøvennlig, mindre plast og kunstige stoffer. Dette ønsker vi å kunne tilby i vår nettbutikk. På sikt ønsker vi å kun selge grønne og bærekraftige produkter. Vi kommer ikke til å bare fokusere på selve produktene, men hvordan de er produsert. Vi ønsker etisk handel i alle ledd av verdikjeden.

Hvorfor?

Personlig har jeg gått gjennom en «reise» som har gjort meg mye mer bevisst på hvor mye plast og kunstige stoffer vi bruker i hverdagen, som ikke er bra hverken for oss eller for planeten. Jeg blir helt dårlig når jeg ser filmer om hvor mye plast som samler seg opp i havet. Jeg synes det er skikkelig trist at vi behandler planeten på denne måten og mener det er på tide at vi tar noen grep. Vi må handle på en måte som gjør verden til et bedre sted for alle mennesker, uten å ødelegge for dem som kommer etter oss. Vi mennesker er helt avhengig av naturen. Dessverre har måten vi bruker naturens ressurser på i dag store konsekvenser for både kloden og oss mennesker.

I dag trengs det 1,7 jordkloder for å produsere alt verden forbruker i løpet av et år. Med andre ord bruker vi ressurser vi ikke har – og vi bruker stadig mer

Matthew Smith, leder for bærekraftige investeringer i Storebrand.

Vi håper at dere som forbrukere ønsker å følge oss på denne reisen og vi vil komme med masse info i denne prosessen. Heldigvis har vi mange gode leverandører i dag som har det samme fokuset som oss, og det er til stor hjelp for oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s