barnehage

Klar for barnehagestart?

Jeg husker selv da eldstejenta skulle starte i barnehagen. Jeg løp rundt på senteret for å finne matbokser, drikkeflasker og en fin barnehagesekk som var godt for ryggen. Jeg fant alt til slutt, og da var det bare å vente på den spennende første dagen.

Når det gjelder barnehagesekk er det viktig å tenke på bruken. I vår barnehage går de mye tur, så da syns jeg komforten er viktig. Barnehagesekkene fra Beckmann har god polstring i ryggen og brystrem som holder ryggsekken godt på plass.

Alle barnehagesekkene vi fører har god plass til både matbok og drikkeflaske, sammen med litt skift. De såkalte «mini skolesekkene» fra Beckmann har også en praktisk oppbevaringspose som følger med, den er super til våte klær eller ekstra skift.

Se alle barnehagesekker her.Beckmann_Barnehagesekk

Beckmann_Barnehagesekk gul1Når det kommer til matbokser og drikkeflasker er vår erfaring at vi aldri får nok av disse. Spesielt drikkeflasker blir flittig brukt også på fritiden, i helger og på fritidsaktiviteter. camelbak drikkeflaskerPå sommerhalvåret vil vi absolutt anbefale drikkeflaskene fra Camelbak. Det er nemlig påvist at man drikker 24% mer vann av en Camelbak flaske enn en vanlig drikkeflaske. Vi har opplevd krafitg dehydrering på vårt barn og det er absolutt ikke noe gøy å oppleve.Liewood drikkeflaskerDrikkeflaskene fra Liewood er perfekt både sommer og vinter. Flasken er laget av stål i beste kvalitet og holder drikken varm eller kald over lang tid. Flasken kommer med et vanlig lokk og en sportstut så den passer til alle anledninger. Sebra interiør matboks og drikkeflaskeSe alle drikkeflasker og matbokser her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s