Sykler

Hvilken sykkel skal du velge?

HWK1-ROS:STE-STAND:SEATVi får ofte henvendelser fra foreldre som ikke vet hvilken sykkel de skal velge til sitt barn. Vi tenkte derfor lage et lite innlegg med fodelene ved de forskjellige syklene vi har, så håper vi det gjør dere bittelitt klokere.

Skal du ha en sykkel til en på 1-2 år ville jeg valgt syklene fra Scoot and ride. Dette er en 2-i-1 sparkesykkel som kan brukes fra ca. 1 år. I starten kan barnet sitte på sykkelen og finne balansen på den måten, etterhvert kan den gjøres om til en sparkesykkel som vil gi masse glede. Sykkelen endres på 2 sekunder, helt uten verktøy. Så her kan du endre på farta etter barnets ønske, så får dere variasjon på sykkelturen. Noe vi liker veldig godt med sykkelen er også at den har en patentert sikkerhetstapp foran, som gjør at den ikke velter fremover. Vi har nemlig selv hatt et uhell med det på en sparkesykkel tidligere.

Sparkesykkelen kan brukes helt opp til 5år og er perfekt til bruk til og fra barnehagen, på sykkeldager eller bare til å ha med på lekeplassen. Les mer om syklene her.

Skal du ha sykkel til en på 1,5 – 2 år ville jeg valgt Trybike sin 2-i-1 sykkel. De er produert i stål og kommer med tre hjul, som kan enkelt gjøres om til en 2 hjuls balansesykkel når barnet vokser. Her får du en robust sykkel som kan brukes i mange år fremover. Syklene kommer i mange forskjellige farger og du kan se hele utvalget her.

35128_Trybike_2-i-1_Sykkel_Blue_-_Trybike_1

Den siste sykkelprodusenten vi har er Banwood. Syklene har et herlig retro design og lekre detaljer som garantert vil skille seg ut i mengden. Syklene passer for barn fra 2,5 år. Sykkelen er laget i metall, med en sykkelklokke som matcher fargen på sykkelen og leveres med avtagbar sykkelkurv til kosebamsen eller andre leker. Sykkelen hjelper barna å utvikle ferdigheter som trengs for en enkel overgang til pedalsykkel. Se hele utvalget fra Banwood her. 

Tips! Alle syklene er perfekte som dåpsgaver. Så selv om barnet ikke er stort nok for sykkel helt ennå kan den absolutt settes på ønskelista der.

Håper du finner den sykkelen som passer best for dere og at dere får masse sykkelglede i sommer 🙂

 

Har du spørsmål så send oss gjerne en mail på kundeservice@carmell.no.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s