Baby

Hvilket babynest skal du velge?

42624_Liewood_Gro_Babynest___babylift_Grey_-_Liewo_2Et omdiskutert tema blant mødre er om man skal bruke babynest eller ikke. Vi valgte å bruke babynest og for oss reddet det mye av babytiden. Vår minste sov veldig lite da hun var baby og hun var vanskelig å få til å sovne. Hun ville, i motsetning til de fleste babyer, ikke ligge på brystet å sove. Løsningen ble babynest som gjorde at soveplassen (om det var på sofaen, i lekegrinden eller i vogna) ble et trygt og godt sted å sove. Det positive var at jeg fikk hendene frie til å gjøre andre ting, som husarbeid, matlaging, jobbing og egentid.

På andremann valgte vi også å droppe vuggen og gå rett på sprinkelseng. Babynestet gjorde da at sengen føltes lunere og tryggere med det trange nestet rundt henne.

Bestemmer du deg for å ha et babynest så er det masse å velge i og her kommer det an på hvor og hvordan du tenker å bruke nestet.

Min personlige favoritt er babynestene fra Liewood. De er litt dyrere enn de andre nestene vi har, men de er absolutt verdt å betale litt mer for. Det aller beste med dem er at de har en hardt plate i bunnen og lange stropper som gjør at du kan bære nestet med barnet sovende oppi. Vi har to etasjer i vårt hus og det var ikke sjeldent at jeg ammet henne i søvn i andre etasje, for så å bære henne med ned i første så jeg kunne vaske hus eller gjøre andre ting. Nestet har den tjukkeste og fasteste kanten av alle nestene, kanten kan strammes til etter ønske. Det eneste som kan trekke nestet ned er at det vil bli for stort for noen vogner. Så om planen er å bruke nestet i vogn ville jeg nok valgt et annet nest.

Babynest fra Liewood ligger på 1099kr.

Vi har også babynest fra Sebra interiør og Done by deer. Disse nestene er ganske like og passer perfekt til bruk i vugge, vogn eller i sofaen. De har en tynnere madrass og mindre pølse rundt enn nestene fra Liewood. På nestene fra Done by deer kan du enkelt justere størrelsen ved å dra i stroppene nederst. En stor fordel med disse nestene er at de kan åpnes helt opp i bunnen og brukes lenge.

Babynest fra Sebra Interiør ligger på 799kr, mens nestene fra Done by deer ligger på 749kr.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s