Barnerom

MY TINY THEATER – Mrs Mighetto

MyTinyTheater72 (kopia).jpgDet er tid for en ny kolleksjon fra Mrs Mighetto. Denne gangen har de tatt turen til et teater og plakatene er som vanlig helt magiske. Kolleksjonen lanseres torsdag 28. mars.

My Tiny Theater

Det gamle huset hadde stått tomt i hundre år da teaterfamilen fant det. Huset var deres siste redning. Det var rotete og falleferdig. Enormt potensiale ville andre si. For teatergrupen fantes det ingen tvil. Dette var deres nye hjem! Deres scene og deres plass til å utføre manus basert på deres unike evner. Huset var stort nok og viktigst av alt, langt nok unna deres verste fiende. Dette var stedet de hadde ventet på. Endelig kunne de gjennoppta de viktige rollene de spiller. Naturen, dyrene, vannet og blomstene. Søvnen, lyset, varmen og den uhyggelige evnen av å ta de rette beslutningene. Deres magiske egenskaper hadde lenge vært savnet av verden, men spørsmålet er om de kan fortsette der de sluttet.

Løft gardinen. La forestillingen begynne.

IMG_4648f-300.jpg

MISS EDDA (18×24 cm & 50×70 cm)

Edda er general og kontrollerer universets vannstrøminger. Hun er den eneste over vannflaten som har direkte kontakt med de under den. Selv om hennes arbeid krever mye og hun har et stort ansvar, er Edda full av latter og overraskelser. Disse egenskapene er helt nødvendige, fordi hennes ferdigheter er høyst uvanlige og skaper frykt i hjertet hos mange av de rundt henne.

 

MR JOHN (18×24 cm & 50×70 cm)

Tidlig en morgen når John ble født, dukket en ny sol opp på himmelen. Sammen med den solen som allerede fantes dukket det nå opp en mindre, men mørkere. John er lyset på dagen og mørket på natta. Hans sol har stor kraft og styres ved hjelp av Johns tanker og lyser der det trengs. Til og med på natten finnes det alltid en aura av lys rundt John og i hans nærvær er det alltid en anelse varmere.

 

MISS POPPY (40×50 cm)

MyTinyTheater94.jpgPoppy er en blomst i en annen forkledning. Hun lever i jorden, drikker vann og vokser av varme og lyd. Hun er bryggen mellom oss og naturen, den savnede lenken som nå kan fortelle hva vår jord virkelig behøver. Hun måler stemningen i luften og kan kommunisere dens behov. Hun er avgjørende for fremtiden, kanskje vår viktigste talsmann noensinne.

 

MR FRANK (18×24 cm & 70×50 cm)

Frank ser ut som alle andre, men når han løfter på trøyen har han et lite kompass på magen, rett over navelen. Kompasset viser rett og galt. Frank tar alle de viktige avgjørelsene, men han får bare bruke kompasset en gang om dagen. Det er fra han at vi har utrykkene «stol på magefølelsen» og «lytt til ditt indre kompass».

 

MISS HAZEL (70×50 cm)

MyTinyTheater32.jpgNår Hazel lukker øynene lyser stjernene på himmelen, et fortryllende glitter spres som en myk bølgende vind over verdens tak. Hun styrer over nattens glitter og over søvnens ro. Hazel nynner seg igjennom sin egen søvn og deler ut hvile og vever vakre drømmer til dem som sover.

 

MISS LUCY (24×18 cm)

IMG_4530f-300.jpgNår Lucy entrer scenen blir hun alltid fulgt. Med dyr konstant rundt henne, føler hun seg sjeldent alene. Men hun innså for lenge siden at ikke alle har en bestevenn og at de fleste vil føle seg bedre med litt selskap fra tid til annen. Heldigvis for oss, hver mogen våkner Lucy med et nytt dyr ved sin side, som hun deler ut til de som trenger det mest.

 

I denne kolleksjonen kommer også PAPER FRIENDS, som inneholder 4 ark med 8 forskjellige motiver du kan klippe ut. Her er mulighetene uendelige og kun fantasien setter grenser. Med disse herlige vennene kan du lage din egen veggdekorasjon, fest dem med tyggis til veggen eller lag din egen girlander, dekorer pakker, lag en uro eller hva du måtte ønske.

Vi håper du vil like kolleksjonen like godt som oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s